Magusad koolitused kõigile

Toidukoolitused algajatele ja hobikokkadele

Eesti ja Euroopa parimatelt kondiitritelt

5.00 (18 Ratings)

Veebikoolitus – Jõulukeeksid

Categories algajale, kesktase

Rohkem kursusest

Üks hea jõulukeeks on suus sulavalt mahlakas, rohkete viljadega, mida on immutatud alkoholis, ja pakatab jõulumaitsest. See on ideaalne maiustus nii oma pere jõululauale kui ka sõpradele kinkimiseks. Eriti tore on see, et selle kingituse saab teha juba novembrikuus valmis ja kiireks jõuluajaks on kingitus varakult ootel! Siin koolitusel saad sa lausa nelja erineva jõulukeeksi retsepti ja vajalikud videoõpetused, et teha edukalt valmis hõrgud keeksid. Need on töökindlad retseptid, kust saad edasi lihtsa vaeva ja kergete muudatustega arendada edasi juba ka järgmisi maitsekombinatsioone. Pärast veebikoolituse läbimist on keeksitegu küll täiesti jõukohane igale kodukokale! Sealjuures saad õppeprotsessi juhtida nii nagu vaja - omas tempos, vajutades paus nupule ja vaadates vajalikku osa korduvalt uuesti. Loomulikult on videotega kaasas PDF failina põhjalikud retseptid, mis toetavad ja kordavad videos nähtut. Varu keeksi tegemiseks kindlasti 2-3 päeva ja arvesta, et keeks võiks olla valmis vähemalt 1 kuu enne tarvitamist. Veebikoolitus sobib nii hobikokkajale, kondiitrile kui ka algajatele. Veebikoolituse hind sisaldab: • aastast ligipääsu õppekeskkonnale, kus on lihtsasti jälgitavad õppevideod ja retseptid • soovijatele ka koolitaja tagasisidet ligi 15 minutit Koolitus kestab 0,5 tundi.
Show More

Teadmised, mida omandada

  • kuidas ja milliseid marju-puuvilju valmistada ette jõulukeeksi jaoks;
  • milliseid immutusvedelikke jõulukeeksis kasutada;
  • kuidas valmib ideaalne keeksitainas;
  • kui palju ja kui tihti immutada jõulukeeksi;
  • kuidas teha glasuure ja katta nendega keekse;
  • kuidas jõulukeekse säilitada.

Sisukava

Keeksitegu

  • Sissejuhatus
    01:07
  • Viljade immutamine
    03:19
  • Keeksitaina tegu
    14:12
  • Immutamine
    03:56
  • Suhkruglasuur
    05:49
  • Karamelliglasuur
    03:10
  • Keeksid on valmis!
    00:16

Tagasiside

5.0
Kokku 18 Hinnangud
5
18 hinnangut
4
0 hinnang
3
0 hinnang
2
0 hinnang
1
0 hinnang
MB
4 kuud ago
Asun aga vabariigi aastapäevaks keeksi tegema!
KT
4 kuud ago
Olen väga rahul,et lõpuks ometi saan ka ise proovida jõulukeeksi tegemist. Väga õpetlik koolitus.
VM
4 kuud ago
Minu lemmik! Kindlasti làheb nüüd igaaastasele kordamisele! Nii arusaadav video, mõnus tegemine ja väga maitsev tulemus!
KS
5 kuud ago
Kuigi olen igal aastal jõulukeekse teinud juba aastaid, sain siit ikkagi häid nippe, mis kindlasti kasutusse lähevad! Koolitusmaterjal on kvaliteetne, kõik on lihtsasti jälgitav ja järgi tehtav. Aitäh, tiim Toidukunstistuudio!
EM
5 kuud ago
Osalesin jõulukeeksi veebikoolitusel oma hubasest kodust. Nüüdseks olen teinud ca 30 kg keekse. Keeksid said täpselt sellised, nagu mulle meeldib - tummised ja täidlased.
Retseptid on selged ja lihtsad, ups esimesed keeksid oskasin kuidagi pekki keerata, aga see oli rohkem minu viga.
Õpetus oli selge ja praktiline, kõik sammud said selgeks. Suur tänu Olgale!
M
5 kuud ago
Lihtsasti jälgitav ja eriti jõuluhõnguliste retseptidega koolitus.
MA
5 kuud ago
Elu esimene jõulukeeks... See oli midagi, millest olin vaid unistanud, kuni Olga postitas oma veebikoolituse.
Esimesena sai tehtud Vana Tallinna keeks, aga need ahjust tulevad lõhnad olid nii vastupandamatud, et pidin kohe teisegi tegema – seekord rummiga! Sellised küpsetised ei jäta kedagi külmaks, eriti kui kööki täidab magus ja vürtsikas aroom.
Olga koolitused on tõesti suurepärased. Mulle väga meeldib, kuidas kõik on teemade kaupa selgelt jaotatud, nii et isegi keerulisemad retseptid tunduvad lihtsad. Tänu nendele õpetustele on küpsetamine tõeline nauding!

Aitäh, Olga!
SJ
5 kuud ago
Tere! Minul tehtud kaks keeksi-vana tallinna ja cointreau, mõlemal asendasin rosinad teiste puuviljadega. Maitsed väga head mõlemal,immutatud praegu kaks korda ja alles ootavad õiget aega. Arvan, et peale lõplikku immutamist ja koos glasuuriga veel paremad. Soovitan kindlasti!
Siiri
KU
5 kuud ago
Minu esimene jõulukeeksi valmistamise ja maitsmise kogemus tuleb just sellelt kursuselt. Kogu tooraine on leitav igapäeva poodidest.Väga lihtne ja arusaadav õpetus,mis sobib suurepäraselt algajale. Väga meeldib,et videosid vaadates,Olga alati räägib võimalikult palju infot juurde. Alguses mõtlesin proovida ühte,aga kodu täitus suurepäraste lõhnadega ja õnnestus kenasti ja tuli tahtmine ka järgmist proovida. Nüüd jääb oodata veel maitsmist 😊
TA
6 kuud ago
Põnevad retsptid mida katsetada. Esimesena sai apelsinimaitseline Cointreau keeks proovitud ja see oli küll väga hea 🙂
J
6 kuud ago
Vaatasin hetkel video ära. Ega muud, lähipäevil lähen poodi vajalikke asju ostma! Väga hästi kõik lahti seletatud ja ootan juba põnevusega keekside valmistamist! 😊
MK
6 kuud ago
Väga mõnus. Kõik on puust ja punaseks selgeks tehtud!
MM
6 kuud ago
Ma olen Olga retseptide üks suurimaid fänne💙 Ta on nii hea koolitaja. Seletab videotes hästi lahti ja kõik on arusaadav. Järgmisel nv on plaanis jälle teha üks laar keekse, kuna ühekordseid vorme jäi järgi🤪 Soovitan kõigile, kes kaaluvad-kas osta või mitte! 😍
MS
6 kuud ago
Asjalik ja hästi koostatud nagu alati. Oleks tahtnud veel mõnda jõuluhõngulisemat glasuuri valikut:)
L
6 kuud ago
Meeldis, et sain vaadata, millal endale sobis. Kõik oli arusaadav ja sain häid näpunäiteid.
LR
6 kuud ago
Suur tänu südamliku esitluse ja hariva sisu eest. Hea lihtne retsept, mis sobib tõepolest ka algajale, saan oma lapsi teie abil harida. Huvitav on kuulata tehnilisi selgitusi, miks mingi etapp on oluline teatud viisil läbi teha ja mis juhtun kui soovitust ei järgi 🙂 (näiteks emulgeerimise protsessist jm). Väga hea diktsioon ja väljendusoskus ning sobiva tempoga jutt tevad video kasutatavuse õppe-eesmärgil nauditavaks. Aitäh.
Korraks tajusin ka närvikõdi, sest lõikelaud, millel vilju hakiti, tahtis töötasapinnalt nihkusda, aga see on heaks õppematerjaliks, mida näidata oma lastele, et kui oluline on oanna mingi fikseeriv kangas töötaapinna ja lõikelaua vahele. Kinldasti on sellisete õppevideote valmimisel nõnda palju tehnilisi nüansse, mida teavad vaid tootjad ise ja mul kui vaatajal on tugitoolipositsioonilt hoopis teine raskus või kergus midagi kommenteerida. Olen rõõmus, et saan vahelduseks kvaliteetset kokandusvideot nautida eesti keeles. Palun tehke veel videosid, see valik lehel on jub aväga hea, aga süües kasvab ju isu 🙂
Mulle väga meeldivad kõik need kolm raamatut, mille te välja olete andnud! Suur tänu!

Õnnestumisi ja rõõmu teile teie tegemistes!

Livia
KV
6 kuud ago
Kõik selge ja arusaadav, meeldis, et on etappide viisi lühemad videod.
Kohe tahaks tegema hakata 😀
M
7 kuud ago
Sobis kenasti, Võtame ette peagi
32,00 

Kursust viib läbi

Sisaldab materjale:

  • 30 minutit videomaterjali
  • põhjalik teoreetiline õppematerjal (PDF)

Meelespea õpilasele:

  • Õpe toimub õppija köögis, vajalikud vahendid:
  • töölaud
  • pliit
  • ahi
  • termomeeter
  • keeksivorm
  • väikevahendid
  • Vajalik tooraine on ära toodud e-õppe keskkonnas retseptides.

Koolitus sobib:

  • algajad
  • kodukokad
  • pagarid
  • pagar-kondiitrid

Säästa oma aega ja raha

Õige tooraine retsepti tegemiseks kodus

Õige tooraine
retsepti tegemiseks kodus

Kas sul on ka nii, et leiad hea retsepti ja tooraine leidmine osutub parajaks peavaluks?

Tean, et tavapoest on keeruline leida kakaovõid, ja head šokolaadi, ning vahel puudub meie koduköögist mõni lihtne töövahend.

Lisaks müüvad kondiitripoed suurtes kogustest spetsiifilisi tooraineid, mida mujal kasutada ei saa.

Ostad suure purgi ja ülejäänud läheb vanaks, ning pead ära viskama.

Kellele see küll meeldiks?

Olen  sinu jaoks kokku pannud iga veebikoolituse juurde spetsiifilisemad toorained, mida sa ei saa osta oma kodupoest.

Vahel ei leia ka kondiitripoest, sest seal on see otsas.

Ma tõesti soovin, et sinu aeg köögis oleks võimalikult pingevaba.

Ja et kõik õnnestuks.

Niisiis saad sa vajalikud asjad kiirelt ja mugavalt tellida siit, kodust lahkumata, oma kööki. 

Asjad on kaalutud väiksematesse pakenditesse, et sa ei peaks muretsema, et midagi prügikasti viskad.

Nii hoiad oma raha.

 

Retsepti tooraine