Magusad koolitused kõigile

Toidukoolitused algajatele ja hobikokkadele

Eesti ja Euroopa parimatelt kondiitritelt

5.00 (1 Rating)

Veebikoolitus – Suvi – Eestimaa viljade parimad maitsed

Kursuse kohta

Suvine retseptikogumik ja videoõpetused, mille abil saad luua imelisi desserte Eestimaa metsast, rabast ning aiast pärit viljadest. 7 videoõpetust kõikide vajalike töövõtetega. Esimest korda Eestis on retseptiraamatuga kaasas videoõpetused, kus on kirjeldatud retseptide erinevad töövõtted, mis on kasutatavad kõigis retseptikogumiku retseptides. Nii, ei jää ükski magustoit tegemata.
Show More

Mida ma õpin?

  • ideaalse besee valmistamine;
  • kuidas valmistada siidist võiet;
  • Itaalia besee ja sellest võikreemi valmistamine;
  • lõikekookide valmistamine;
  • kuidas teha mahlakat biskviiti ja sellest rullbiskviiti;
  • kuidas teha mousse´i (suus sulav vaht);
  • kuidas teha krõbedat põhja desserdile;
  • kuidas teha siidist džemmi ja geeli;
  • kuidas panna kokku minidesserte silikoonvormi;
  • kuidas teha glasuuri ja katta sellega koogikesi;
  • siidise jäätise ja sorbeti valmistamine kodustes tingimustes;
  • vahvlikorvi ja karamellikastme valmistamine jäätisele;
  • veluuri valmistamine ja desserdi veluurimine;
  • tartleti valmistamine - ideaalne tainas ja sellega vormide vooderdamisprotsess;
  • keedukreem ja sellel baseeruvad kreemid;
  • pirnide pošeerimine;
  • Charlotte tordi kokkupanek;

Kursuse õppekava

Rabarberipavlova
Pavlova on suviste magustoitude kuninganna. Seda teavad kõik, et magus besee sobib oivaliselt suviste mahlakate marjadega. Aga üllata sel suvel oma lähedasi ja sõpru hoopis rabarberipavlovaga, kus küpsetatud rabarber ja rabarberivõie tasakaalustuvad besee magusust. Besee on aga pritsitud hoopis tagurpidi silikoonvormi peale, et moodustuks beseekausike, kuhu hõlpsalt täidised panna.

  • Sissejuhatus
    00:32
  • Pavlova besee tegemine
    12:23
  • Rabarberi täidis ja kreem
    15:32
  • Kokkupanek
    04:27

Maasika-lõikekook
Klassikalisest maailmakuulsast koogist Operast snitti saanud uus ja värske maasikakook, milles on justkui kõik Opera elemendid, aga hoopis uues kuues.

Ploomijäätis
Kujutle suussulavat ahjuploomidest valmistatud jäätist, mis on rikkalik ja kreemjas. Küpsetatud ahjuploomid karamellistatakse just õige magususe saavutamiseks. Jäätise aluseks on rammus koorene baas ehk vanillikaste, mis on segatud pehmete, sügavalt lillakaspunaste ploomidega, andes sellele kauni marmorja välimuse.

Õuna minidessert
Selles modernses magustoidus on õunad peidetud desserdi sisse ja krõbedast kattest saab desserdile põhi. Jäätise asemel aga tasakaalustab õuna hapukust ja desserdi krõbedust kodujuustu-vahukoorevaht.

Pirni Charlotte
Charlotte Russe on tõeline pidusöök silmadele ja maitsemeeltele. Selle kõrge ja uhke koogi ümber on ritta seatud pehmed biskviitküpsised, mis loovad elegantse ja korrapärase piirjoone.

Põldmarjatartlett
Kujutage ette põldmarjatartletti, mis on justkui suvine aas ja iga selle amps viib teid marjade magus-hapuka maitse ja liivataina rikkaliku tekstuuri harmooniasse. Põldmari tasakaalustab oma õrnalt hapuka maitsega imeliselt mandlist keeksi ja liivatainast.

Jõhvika rullbiskviit
Mõtle, särtsakas rullbiskviit, mis on täidetud rikkaliku ja kreemja karamellitäidisega. Karamellile on tasakaaluks lisatud kodumaiste jõhvikate hapukas noot. Biskviit ise on õhuline ja kerge, kuid samas niiske ja rikkalik. Pelgalt mõte sellest viib keele alla!

Üliõpilaste hinnangud ja ülevaated

5.0
Kokku 1 Hinnang
5
1 hinnang
4
0 hinnang
3
0 hinnang
2
0 hinnang
1
0 hinnang
M
6 kuud ago
Oli väga maitsev rännak läbi suve. Mul oli ka raamat, kust sai katsetatud kõiki retsepte. Videod suureks abiks. Lemmikud lähevad kindlasti kordamisele 🥰
Aitäh!
39,00  89,00 

Koolitaja

Kursus sisaldab

  • 5 h videomaterjali
  • põhjalik teoreetiline õppematerjal (71 lk)

Vajalikud töövahendid

  • Õpe toimub õppija köögis, vajalikud vahendid:
  • töölaud
  • ahi ja pliit
  • külmik
  • termomeeter
  • mikser
  • saumikser
  • väikevahendid
  • silikoonvormid
  • blender
  • Vajalik tooraine on ära toodud e-õppe keskkonnas retseptides.

Sildid

Sihtgrupp

  • algaja
  • hobikondiiter
  • kondiiter

Säästa oma aega ja raha

Õige tooraine retsepti tegemiseks kodus

Õige tooraine
retsepti tegemiseks kodus

Kas sul on ka nii, et leiad hea retsepti ja tooraine leidmine osutub parajaks peavaluks?

Tean, et tavapoest on keeruline leida kakaovõid, ja head šokolaadi, ning vahel puudub meie koduköögist mõni lihtne töövahend.

Lisaks müüvad kondiitripoed suurtes kogustest spetsiifilisi tooraineid, mida mujal kasutada ei saa.

Ostad suure purgi ja ülejäänud läheb vanaks, ning pead ära viskama.

Kellele see küll meeldiks?

Olen  sinu jaoks kokku pannud iga veebikoolituse juurde spetsiifilisemad toorained, mida sa ei saa osta oma kodupoest.

Vahel ei leia ka kondiitripoest, sest seal on see otsas.

Ma tõesti soovin, et sinu aeg köögis oleks võimalikult pingevaba.

Ja et kõik õnnestuks.

Niisiis saad sa vajalikud asjad kiirelt ja mugavalt tellida siit, kodust lahkumata, oma kööki. 

Asjad on kaalutud väiksematesse pakenditesse, et sa ei peaks muretsema, et midagi prügikasti viskad.

Nii hoiad oma raha.

 

Retsepti tooraine