See raamat on igaühele, kes soovib valmistada maitsavid ja põnevaid kondiitritooteid – olgu need siis keerulised mitmeelemendilised tordid, maailmakuulus klassika, modernsed minidesserdid või lihtsalt mõnusalt rikkalikud küpsised. Siit leiab endale midagi nii kondiitrimaailmas esimesi samme astuv algaja kui ka edasijõudnud kondiitrikunsti huviline. Nende kaante vahele on koondatud ligi 80 desserdi ja olulisema kondiitritoote retsepti.
22,00 €
Montonio Split makseviis võimaldab sul tasuda oma ostude eest kuni kolme võrdse maksena ilma lisakuludeta. Vali viimasel lehel kassas makseviisiks Split.
Laos
Tegemist pole pelgalt retseptide kogumikuga, vaid abimehega, mis aitab paremini mõista, mida ja miks on köögis vaja simas pidada, et valmiks tõeliselt kaunis ja isuäratav dessert. Raamatus tutvustatakse ka toorainet ja töövahendeid ning jagatakse mitmesuguseid nippe, näpunäiteid ja sammhaaval õpetusi. Eraldi peatükki on koondatud nende elementide baasretseptid, mida võiks iga kondiitrihuviline osata- keedutainas, šokolaadikreem, lehttainas, keedukreem, besee jne. Just nendest elementidest moodustuvad põnevad tervikdesserdid, mille retseptid on raamatu lõpuosas.
Olga Kaju on tulihingeline desserdikunsti austaja ja koolitaja, samuti magustoidu suunitlusega toidublogi Kaju Köök perenaine. Ta on õppinud mitme mesterkondiitri käe all nii eestis kui ka välismaal. Lisaks koolitustele Eestis, millega ta alustas 2015. aastal ja mis on üha populaarsemaks muutunud, on ta teinud koolitusi ka Soomes.
Kaare Sova, kes jäädvustas selle raamatu fotod , on ametilt toidufotograaf ja-stilist. Oma esimese toidufoto tegi Kaare 2009.aastal ha sestpeale on ta pidevalt täiendanud oma teadmisi ning lihvinud oskusi toiduvalmistamise, -stilistika ja-fotograafia vallas. Kõige rohkem naudib Kaare just dessertide pildistamist, sest ta on ka ise kondiitriks õppinud.
Teenindame oma kliente Tallinnas, Tartus ja mujal Eestis. Meie eesmärk on anda klientidele toidu valmistamiseks uued oskused, et serveerida uhkusega nii kodus kui tööl enda valmistatuid toite, mis peegeldavad isiksust ja äratavad sööjates uudishimu ning pakuvad unustamatu maitseelamuse.
COPYRIGHT 2024 TOIDUKUSNTI STUUDIO TOIDU KOOLITUSED JA KOOSKOKKAMISED | BRANDING AND WEBSITE DESIGN BY WITH GOOD WEBSITE