Gluteenivabad pagaritooted ei ole pelgalt vajadus neile, kes kannatavad tsöliaakia või gluteenitalumatuse all – neist on saanud täisväärtuslik osa kaasaegsest toidukultuurist. Terviseteadlikkus, toitumise valikud ja soov katsetada uusi tekstuure ja maitseid on toonud gluteenivabad küpsetised üha rohkemate inimeste lauale.
Klassikalises pagaritöös mängib gluteen olulist rolli: see annab tainale elastsuse, struktuuri ja õhulise tekstuuri. Gluteenivaba küpsetamine seab pagarile väljakutse – ilma gluteenita tuleb leida uusi lahendusi, et saavutada samaväärne tulemus. Selleks tuleb mõista erinevate jahude, sidusainete ja valmistamistehnikate koostööd.
NB! Kuna koolitusruumis küpsetatakse eelnevatel päevadel ka gluteeniga tooteid, siis võib olla väike ristsaastumise oht.
NB! Koolitusel kasutame looduse poolt gluteenivabasid jahusid kuid ei järgi rangelt GV märgistust.
Koolitusel käsitletavad teemad:
Olgu eesmärgiks valmistada pehme saiake, tervislik seemnekukkel või pidulik gluteenivaba kringel – see koolitus annab sulle vajaliku teadmised ja oskused, et küpsetada teadlikult ja loovalt.
119,00 €
Montonio Split makseviis võimaldab sul tasuda oma ostude eest kuni kolme võrdse maksena ilma lisakuludeta. Vali viimasel lehel kassas makseviisiks Split.
Laos
Koolitusel valmistame:
Leivad, saiad, kuklid:
Kringel:
Saiakesed ja pirukad:
Küpsised:
Oodatud on kõik, kel vähegi huvi! Koolitus kestab orienteeruvalt umbes 8 h.