Koolitus toimub: Tallinn, Merivälja tee 24, Toidukunsti Stuudio
Kondiitrimaailmas juba mitu aastat laineid lööv nn travel cake ei ole lihtsalt keeks. See on keeks, mis on mahlakas, maitseküllane, põnevate täidiste ning katetega. Tema säilivus on pikem tavalisest keeksist ja mahlakus säilib pikka aega.
Koolitusel töötame uudsete keeksivormidega ja valmistame põnevate täidiste ning glasuuridega keekse.
Koolituse hind sisaldab: materjalid, pakend toodete koju viimiseks, kohv-tee.
Montonio Split makseviis võimaldab sul tasuda oma ostude eest kuni kolme võrdse maksena ilma lisakuludeta. Vali viimasel lehel kassas makseviisiks Split.
Laos
Koolitusel valmivad tooted:
sidrunikeeks karamelliseeritud valge šokolaadiga
vürtsikas porgandikeeks jõhvikadžemmi ja marjaglasuuriga
Olga alustas kondiitrimaailma katsetusi blogimisest ja on tänaseks avaldanud üle 400 retsepti oma blogis www.olgainkitchen.com. Samuti on Olga välja andnud raamatu Kondiitrikunsti sinu köögis, mis sai kiirelt Rahva Raamatu üheks enim müüdud kokaraamatuks. Olga on koolitanud alates 2014. aastast üle Eesti desserdihuvilisi. Samas ajal pidevalt täiendanud end selliste tippkondiitrite käe all nagu Hans Ovando, Alexander Kislitsyn, Sergey Kulkin, Anton Negin, Dinara Kasko, Aleksandr Trofimenkov.
Olgal on täiskasvanute koolitaja kutse, tase 5.